Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ " ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ" 2015

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας με τίτλο "Στηρίζομαι στα Πόδια  Μου", που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 4ου Γυμνασίου Ιλίου για το σχολικό έτος 2014-2015 στις 13-5-2015.




Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του Προγράμματος Αγωγής Υγείας "Στηρίζομαι στα Πόδια μου"-  p.p.t. σε μορφή βίντεο.Δυστυχώς μέσα από την παρουσίαση αυτή λείπει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της δημιουργικότητας της ομάδας του "Στηρίζομαι",που αναφέρεται στα δρώμενα που σκέφτηκε, σκηνοθέτησε και έπαιξε καθώς και στην χορογραφία που δημιούργησε για το τραγούδι"Hall of Fame", στο χορευτικό της και στο τραγούδι της με την συνοδεία κιθάρας από μαθήτρια της Ομάδας. Τα πρόσωπα των παιδιών έχουν αλλοιωθεί σκοπίμως για λόγους ασφαλείας.



Ακολουθούν εικόνες και λόγια που μας άρεσαν και με αυτές κοσμήθηκε ως ένα σημείο ο χώρος του σχολείου μας που παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Στηρίζομαι στα Πόδια μου"



Ακολουθούν ποιήματα για την Φιλία και την ενίσχυση της Αυτοεκτίμησης που διαβάστηκαν κατά την παρουσίαση του Προγράμματος Αγωγής Υγείας "Στηρίζομαι στα Πόδια μου", ενώ κάποια από αυτά μοιράστηκαν στους συναδέλφους και στους γονείς των μαθητών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα.




Ακολουθεί ένα από τα φύλλα εργασίας που δουλέψαμε  κατά την διάρκεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Αν θέλετε να δείτε το φύλλο εργασίας για τα "Συναισθήματα", πατήστε ΕΔΩ .

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους μαθητές που συμμετείχαν τόσο άψογα και ενεργά στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας "Στηρίζομαι στα Πόδια Μου". Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική διδακτική και ανθρώπινη εμπειρία.Εύχομαι και του χρόνου να βρεθούμε πάλι μαζί και να μακρύνουμε το ταξίδι μας.....

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!



Ευχαριστώ!!!

Η Συμμετοχή σου, η Συνεργασία σου,

η Δημιουργικότητά σου και πάνω από όλα το χαμόγελό

σου στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο 

«Στηρίζομαι στα Πόδια μου» 

που πραγματοποιήσαμε για το 4ο Γυμνάσιο Ιλίου

κατά το Σχολικό Έτος 2014-2015 ήταν πολύτιμη.

Και να θυμάσαι πάντα:

«Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια,
 αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει.»

Pablo Neruda



Με εκτίμηση


Η Υπεύθυνη καθηγήτρια 



Μακριδάκη Χρυσούλα 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου