Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

"ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EDUCARTOON"


Μια ομάδα που αποτελείται από παιδαγωγούς, νέους καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, έμπειρους καθηγητές Πανεπιστημίων, βραβευμένους καλλιτέχνες και διακεκριμένους συγγραφείς βρίσκεται πίσω από το www.educartoon.gr

Γνωρίζοντας και εφαρμόζοντας από τη μια τις παραδοσιακές μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ήδη στην εκπαίδευση, και πιστεύοντας στη δημιουργική ανανέωση αυτών των εργαλείων, προτείνουν την εισαγωγή και την αξιοποίηση της γελοιογραφίας στη διδασκαλία. Πρόκειται για έναν καινούργιο αλλά δοκιμασμένο τρόπο, οικείο, εύληπτο, δημιουργικό και ευχάριστο στα παιδιά, που βασίζεται στις αρχές της διαθεματικότητας, της βιωματικότητας και της συνεργατικότητας.
Στο www.educartoon.gr μπορείτε να βρείτε γελοιογραφίες ταξινομημένες κατά θέμα. Η θεματολογία αφορά τη διδασκαλία των μαθημάτων στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση αλλά και προγράμματα περιβαλλοντικής, αγωγής υγείας και άλλα. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε και σχέδια διδασκαλίας βασισμένα σε προτεινόμενες γελοιογραφίες.
Αρκεί μια αρχική εγγραφή για να έχετε δυνατότητα της πρόσβασης,

Πατήστε στο σύνδεσμο www.educartoon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου