Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

POSTERMYWALL:ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ,ΒΡΑΒΕΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ...


Το Postermywall είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία ψηφιακών αφισών, πόστερ, βραβείων, προσκλήσεων, ημερολογίων και καρτών.. Είναι ίσως από τα πιο εύχρηστα εργαλεία στην κατηγορία του διαθέτοντας στο χρήστη μεγάλη ποικιλία από ωραία θέματα ομαδοποιημένα σε θεματικές ενότητες.Μια από αυτές περιέχει και τα σχολικά θέματα.
Για την τελική ψηφιακή δημιουργία δίνονται όλες οι δυνατότητες: λήψη στο υπολογιστή, να μοιραστεί σε κοινωνικά δίκτυα ή και να ανέβει σε ιστοσελίδα ή blog.
Με την είσοδο σας, αν επιθυμείτε, επιλέξτε "school posters"Templates. Στη σελίδα που ανοίγει θα βρείτε αρκετά ωραία ενδιαφέροντα θέματα για το σχολείο.



Επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει και πατήστε "customize template "
Έτσι θα μπορέσετε να το επεξεργαστείτε με τα εργαλεία που βρίσκονται αριστερά και δεξιά, τα οποία δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τα βασικά εργαλεία του word.To Postermywal παρέχει επιπλέον δωρεάν εφέ, clip art , φωτογραφίες και γραμματοσειρές.
Μπορείτε να σβήσετε τους ξένους χαρακτήρες και να εισάγετε κείμενο στα ελληνικά( δοκιμάστε με διπλό κλικ για να διαπιστώσετε αν είναι κείμενο ή φωτογραφία), να αφαιρέσετε σύρoντας εικόνες και να εισάγετε δικές σας.(Υπάρχουν και σχετικές ειδοποιήσεις, πάνω στο θέμα που δουλεύεταικάθε φορά, για το αν πρέπει υποχρεωτικά να γίνει εισαγωγή φωτογραφίας).
Η παραπάνω εικόνα με τους κανόνες μάθησης βασίστηκε στο έτοιμο σχετικό θέμα τουPostermywall απλά γράφτηκε στα ελληνικά. (ενδεικτικό το περιεχόμενο)

Όταν τελειεώσετε και πατήστε save θα σας ζητηθεί απλή εγγραφή χωρίς επιβεβαίωση και μετά μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή τη δημιουργία σας(Πατήστε στην επιλογή free).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου